Update 16.15 uur: Man overleden bij brand in woning

woensdag 1 april 2015

Haarlem - De 46-jarige Haarlemmer die is aangehouden op verdenking van brandstichting in de woning aan het Leidseplein woensdagochtend is heengezonden en is geen verdachte meer.

De forensische opsporing van de politie heeft onderzoek gedaan naar de brandin de woning en heeft geconcludeerd dat er geen sprake is van een misdrijf. Deoorzaak van de brand kon niet achterhaald worden.

Het oorspronkelijke bericht:

Woensdagochtend rond 2.30 heeft er een brand gewoed in een woning aan hetLeidseplein waarbij een 68-jarige man uit Haarlem is overleden. Het slachtofferwerd met spoed naar het ziekenhuis overgebracht en is later in de nacht aan zijnverwondingen overleden. Kort na het uitbreken van de brand is een 46-jarigeHaarlemmer aangehouden op verdenking van brandstichting. De verdachte waslichtgewond en is ter plaatse behandeld door ambulancepersoneel waarna hij isingesloten.

Diverse omliggende woningen werden ontruimd, de bewoners werden overgebrachtnaar een buurthuis in de omgeving. Omstreeks 04.15 uur was de brand meester enkonden meeste bewoners terug naar hun woning.

De politie heeft een onderzoek naar de brand ingesteld en vraagt getuigencontact op te nemen via 0900-8844.

2015080859

bron: politie.nl | Categorie: brand


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haarlem | 112 alarmeringen Haarlem | Goedkoop Tanken in Haarlem | Supermarkten in Haarlem | Weerbericht Haarlem