Autobranden

maandag 24 april 2017

Haarlem - De politie zoekt getuigen van een brand die vannacht woedde in de Werfstraat.

Rond 02.15 uur kreeg de politie melding van brand aan twee auto’s. Toen agenten ter plaatse kwamen troffen zij twee auto’s aan die volledig waren verwoest door de brand en één auto die beschadigd is. De forensische opsporing doet onderzoek naar de oorzaak van de brand. Vermoedelijk gaat het om brandstichting.

Rode scooter

Getuigen hebben drie jongens in de straat gezien rond de tijdstip van de brand. Eén van drie reed op een rode scooter. Graag komen wij met hen in contact. Daarnaast willen wij ook mensen spreken die meer informatie hebben over de brand.Verdachte situatie

Wat voor ons belangrijk is bij autobranden, is dat mensen melding doen als zij mensen rond auto’s zien hangen. Mensen die in de buurt van een auto blijven rondhangen -vaak in de nachtelijke uren- is een verdachte situatie. We willen dan ook graag dat mensen bij het zien van dit soort situaties direct 112 bellen.

 

Bel ons!

Graag komen wij in contact met mensen die meer hebben gezien of denken te weten wie er verantwoordelijk is voor een autobrand.  Dit kan via 0900-8844 en anoniem via 0800-7000.

2017083524

 

bron: politie.nl | Categorie: brand


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haarlem | 112 alarmeringen Haarlem | Goedkoop Tanken in Haarlem | Supermarkten in Haarlem | Weerbericht Haarlem