Reumatische aandoeningen | Vitakruid

datum: maandag 23 oktober 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Reumatische aandoeningen | Vitakruid

Kennisbijeenkomst voor professionals.

In deze middag komen orthomoleculaire behandelprotocollen aan de orde die te maken hebben met allerlei klachten rondom het bewegingsapparaat. De bijeenokmst is praktisch en geeft u de handvatten om voeding, beweging en voedingssupplementen te gebruiken en direct toepasbaar te maken in uw dagelijkse praktijk. U gaat aan de slag met orthomoleculaire behandelplannen voor bewegingsklachten zoals osteoporose, artrose, artritis, carpaal tunnel syndroom, epicondylitis, spataderen en bindweefselzwakte. In uw praktijk ziet u vaak clienten met deze klachten. Helaas wordt de oplossing veelal gezocht in pijnstillers, ontstekingsremmers of bisfosfonaten, terwijl met voeding en nutriënten veel bereikt kan worden in het bestrijden van pijn, het toenemen van de beweeglijkheid en het opheffen van ontstekingen.

Nutriënten kunnen pas effectief zijn als de basis voeding goed is. Eén enkel voedingsmiddel zal niet voldoende werkzame hoeveelheid leveren om een effect te bereiken. Voor het behandelen van veel voorkomende aandoeningen hebben we extra nutriënten nodig die met elkaar samenwerken en een synergie hebben om een bepaald doel te bereiken. Het doel van deze dag is daarom om aan de hand van behandelprotocollen te leren hoe bewegingsklachten behandeld kunnenworden. Het leren toepassen van voeding, beweging en suppletie als behandelstrategie is daarbij het uitgangspunt.

Deze bijeenkomst duurt van 13:30 tot 16:30 uur en kost €25,-.

Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

bron: https://www.facebook.com/events/329812987447107/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haarlem | 112 alarmeringen Haarlem | Goedkoop Tanken in Haarlem | Supermarkten in Haarlem | Weerbericht Haarlem