Popup: Gratis yogales Ashtanga Vinyasa | Ajna Tempel

datum: dinsdag 29 augustus 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Popup  Gratis yogales Ashtanga Vinyasa | Ajna Tempel

Wat zijn POP-UP events bij de Ajna Tempel?
We plannen soms extra lessen op ons rooster in. Ze komen dus niet wekelijks voorbij, maar eenmalig of soms worden ze nog een keer herhaalt. Deze lessen zijn soms te volgen met je abonnement en soms zijn ze gratis!

Deze les is een examen oefening in Ashtanga Vinyasa met Martin*. Bijdrage: GRATIS - Leuk als je er bij bent!
LET OP: Voor dit event graag even aanmelden via mail marloes@ajnatempel.nl

*Berichtje van en over Martin:
Ik kwam in 2007 in aanraking met yoga. Ik had al een tijd het gevoel dat yoga iets voor mij zou zijn; totdat ik een flyer in handen kreeg van Yogadreams in Zaandam. Ik heb daar toen een proefles gevolgd en ben daarna nooit meer gestopt met yoga. Door de jaren heen voelde ik wat yoga met je doet, je voelt je fysiek sterker en meer in balans. En ook mooi van yoga, elke keer voelt een les anders, je kunt uit de les halen wat op dat moment belangrijk voor je is.

Na het volgen van diverse workshops en lessen bij yogascholen kwam voor mij eind 2016 de mogelijkheid voorbij om een Ashtanga Vinyasa teacher training te gaan volgen bij Yogadreams. Ik hoefde niet lang na te denken; een stem in mij zei direct “dit ga je gewoon doen”. In de opleiding leer je om les te geven in de Ashtanga Vinyasa short form, een mooie energieke en vloeiende serie van houdingen. Tijdens de opleiding komt er veel voorbij zowel fysiek als emotioneel en het voelt als een heel mooi proces.

Op dit moment zit ik midden in de voorbereidingen van het examen dat zal plaatsvinden in het eerste weekend van september. En nu mag ik een Yoga Pop Up les geven bij de Ajna Tempel ! Dit is voor mij spannend en leerzaam en ben heel dankbaar voor het vertrouwen dat mij gegeven wordt om deze Pop Up les te geven.

Namaste, en misschien tot snel in de les !

Martin (1964) is geboren en opgegroeid in Amsterdam en woont nu Zaandam.

bron: https://www.facebook.com/events/156227641599852/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haarlem | 112 alarmeringen Haarlem | Goedkoop Tanken in Haarlem | Supermarkten in Haarlem | Weerbericht Haarlem